SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Çekalan Ortaokulu

Mrt

Kediler için Geri Dönüşüm etwinning projemizin sonuna geldik. Öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleri ile yaptıkları kedi evleri, mama ve su kaplarını okulda yaptığımız sergide öğrenci ve öğretmenlere sunduk. Geri dönüşümün ve sokak hayvanlarının korunmasının önemini vurguladık.

Ara

"Meslek Tanıtma Günleri Projesi" kapsamın da bu haftaki mesleğimiz  İmamlık  Mesleği. Çekalan Mahallesi Camii İmamı Mehmet GÜREL hocamız tarafından okulumuzda İmamlık ve Kur'an Kursu Hocalığı mesleği tanıtıldı. Projemize destek veren ve öğrencilerimizi imamlık ve Kur'an Kursu Hocalığı meslekleriyle ilgili olarak bilgilendiren Mehmet GÜREL hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü'nde, Atatürk'ün Türk halkına bıraktığı modernlik ve özgürlük değerlerini hatırlıyor ve yaşatıyoruz. Büyük liderimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz.